[testng-dev] Bug in TestNG 6.7 Eclipse Plugin?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[testng-dev] Bug in TestNG 6.7 Eclipse Plugin?

Josh Meier
I am seeing an odd behavior with version 6.7 of the Eclipse Plugin where parameters defined in the XML at the suite level are not propagated to the test level, so calling getCurrentXmlTest().getParameters() returns no parameters even when I have them defined.

Is anyone else seeing this problem?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/Vdifw01ym1sJ.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [testng-dev] Bug in TestNG 6.7 Eclipse Plugin?

Cédric Beust ♔-2
Hi Josh,

You are correct, it's a regression. I fixed it in master but until a new version comes out, you can use getAllParameters() instead of getParameters() and it should fix your problem (and if you do that, stick to getAllParameters()).

Sorry about that.

-- 
Cédric




On Tue, Jul 24, 2012 at 10:39 PM, Josh Meier <[hidden email]> wrote:
I am seeing an odd behavior with version 6.7 of the Eclipse Plugin where parameters defined in the XML at the suite level are not propagated to the test level, so calling getCurrentXmlTest().getParameters() returns no parameters even when I have them defined.

Is anyone else seeing this problem?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/Vdifw01ym1sJ.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [testng-dev] Bug in TestNG 6.7 Eclipse Plugin?

Josh Meier
Thanks for the quick response Cedric! Is there any harm to using getAllParameters() over getParameters moving forward? I'm assuming that getAllParameters() simply aggregates the Suite & Test parameters?

On Tuesday, July 24, 2012 10:56:57 PM UTC-7, Cédric Beust ♔ wrote:
Hi Josh,

You are correct, it's a regression. I fixed it in master but until a new version comes out, you can use getAllParameters() instead of getParameters() and it should fix your problem (and if you do that, stick to getAllParameters()).

Sorry about that.

-- 
Cédric




On Tue, Jul 24, 2012 at 10:39 PM, Josh Meier <[hidden email]> wrote:
I am seeing an odd behavior with version 6.7 of the Eclipse Plugin where parameters defined in the XML at the suite level are not propagated to the test level, so calling getCurrentXmlTest().getParameters() returns no parameters even when I have them defined.

Is anyone else seeing this problem?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/Vdifw01ym1sJ.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/wxhIYLTD_3YJ.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [testng-dev] Bug in TestNG 6.7 Eclipse Plugin?

Cédric Beust ♔-2
Hi Josh,

Yes, getAllParameters() is the one to use going forward. I am deprecating getParameters().

-- 
Cédric




On Wed, Jul 25, 2012 at 9:51 AM, Josh Meier <[hidden email]> wrote:
Thanks for the quick response Cedric! Is there any harm to using getAllParameters() over getParameters moving forward? I'm assuming that getAllParameters() simply aggregates the Suite & Test parameters?


On Tuesday, July 24, 2012 10:56:57 PM UTC-7, Cédric Beust ♔ wrote:
Hi Josh,

You are correct, it's a regression. I fixed it in master but until a new version comes out, you can use getAllParameters() instead of getParameters() and it should fix your problem (and if you do that, stick to getAllParameters()).

Sorry about that.

-- 
Cédric




On Tue, Jul 24, 2012 at 10:39 PM, Josh Meier <[hidden email]> wrote:
I am seeing an odd behavior with version 6.7 of the Eclipse Plugin where parameters defined in the XML at the suite level are not propagated to the test level, so calling getCurrentXmlTest().getParameters() returns no parameters even when I have them defined.

Is anyone else seeing this problem?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/Vdifw01ym1sJ.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/testng-dev/-/wxhIYLTD_3YJ.

To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "testng-dev" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/testng-dev?hl=en.